nuffnang

Tuesday, April 26, 2011

HOT STUFF ???

hehe...."HOT STUFF" doesnt mean it is a hot publicity..but it is about the weather...






     Sapa sini duduk KL?raise ur hand....wah...mst korg rasa dunia korg x berapa baik kan minggu ni...air dalam gelas sekejjap je disejat oleh sang suria..peluh di badan meleleh kuar seperti air terjun ( but not me XD )..tp entahla...tiba2 ja minggu ni area KL  ( aku duduk dekat putrajaya ) mengalami panas yang membahang..kenapa ya?oh mungkin lapisan ozon kat area ni dah tipis kot..hehehe...


     Bila aku kuar ja dari rumah...rasa macam kena bakar....siap ada asap lg tu...hehe...tpaksa la duduk kat umah ja...klu x pun pg berenang ngan family kat  pool sini...


     Wah..aku ni bukan ska sgt nak post2 bende cmni...hehe..sja je suka suki...nasihat aku tuk org kat sini (KL dan seantaranya)...pakai la payung sebelum kuar...hehe...klu x...susah nak bezakan korg ngan arang batu nnt...hehe...

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

nuffnang

 
Copyright © 2009 awek_vista's advice All rights reserved. Powered by Blogger
Blogger Template by Anshul