nuffnang

Monday, November 9, 2009

kilik2...kilik2...


hehehe...mesti kamu semua xtau makna kilik2 tu kan??aku saja je nak ltak tu..maksud kilik tu gila dalam bahasa sabah..hehehe..yang aku nak kongsi sini ialah berkaitan kerja klik2 ni..
selama aku hidup ni..aku perasan banyak dah aktiviti internet yang gunakan kerja klik2 ni ni untuk cri income masing2..mgkin jadi part time job kot..tp malangnya sumerrnya bebayar..itu yang aku malas tu..asal nak join jer dorang pya klik2 tu..msti berbayar..tp nasib bekla kwn aku hbz dan juang hidup promote kat aku pasal nuffnang ni..x perlu bayar..cuma buat blog je..mudah bukan???hehehe....so mehla join nuffnang ni..dah la x bebayar...isi form pun free..and bila dah ada blog..tgu org klik je..senang je dapat duit cmtu..tp syaratnya knala rajin blog..hehe..rajin usaha byakla income...daaaaaaaa

2 comments:

  1. kena hantar hang p betapa dulu nih..hang fail!

    ReplyDelete
  2. knp hang fail..coz muka hang beruqq

    ReplyDelete

nuffnang

 
Copyright © 2009 awek_vista's advice All rights reserved. Powered by Blogger
Blogger Template by Anshul