nuffnang

Monday, February 15, 2010

Blog = Jodoh

hehehe..hai sumer...sini aku nak kongsi ckit apa yg ada kat kepala otak aku skg ni...byk tau tp satu je yg dpt aku pikir kan..hehe..(malas nak pikir la tu)...
                  emmm...nak ckp apa ya?oh ya...pasal jodoh ni...korg rasa la kan...ada x org ketemukan cintanya melalui blog??ada x??...emmm..klu aku la kan..mst ada pya...tp aku xtau sapa...hehehe..coz aku ni malas nak amik kisah owg len(padahal mmg xtau pun)...tp yg ari tu...kat genting tu kan...ala...pesta blogger tu...member aku ada pg..namanya hbz88...hehehe..dia ada pg..meriah konon...aku pun xtau cmna meriahnya...tp cian la kat kwn aku sorg lg...dia x pg...ala..korg knal pya...black mel tu...tp time tu mst ada yg saling tackle menackle kan...btul x???aku rasa ada kot..ehehe...maklum la..aku ni kan doktor LOVE..mst la aku tau..

                   tp aku x kisah la klu ada yg kapel melalui blog ni...tp satu je la nsihat aku ni...klu dah kapel tu..wat la btul2...jgn plak takat cinta monyet..hehe..(teringat plak zaman sek menengah dulu)...tp in case la...klu dah break..contoh la...ni bkn aku mta..cuma contoh ok...bila dah break tu...pastikan kmu asingkan hal2 blog ngan hal2 personal...jgn plak klu marah ngan dia trus nak tulis keburukannya dia kat blog...kan x bek tu...hehehe..tp aku harap moga kekal mcm aku ngan cintaku gagak...hahahahahaha...daaaaaaaaaaaa.....

6 comments:

  1. ada2...aku ada baca kisah blogger bercinta dalam blog...siap masuk paper lagi...

    ReplyDelete
  2. hi cydane..lama tk jenguk..cita melalui blog mmg ada..dah kawin pun..byk sgt dah..ada yg cikgu kawin dgn cikgu jugak..ramai lagi la..

    ReplyDelete
  3. haha..
    riz:yaka?hehe..aku x pernah baca paper la..hehehe..

    milikku:hai...long time no see..aku bz bru2 ni..oh yaka?aku bru tau..hehe

    ReplyDelete
  4. hehehe
    humm,,, ya its so nice post.. visit him,,, thanks for sharing....

    ReplyDelete
  5. *NUMPANG PROMO, yach..
    Dimanakah kamu wahai JODOH-ku…..??? Bingung sampai sekarang belum juga ketemu jodoh. Materi mapan, wajah tidak jelek2 amat, beribadah “rajin” juga, tetapi belum juga ada yang melamar. Anda tidak perlu bimbang atau sedih lagi, layanan jodoh kami dapat menjawab semua keluhan di hati Anda selama ini. PEREMPUAN atau LAKI-LAKI semua bisa gabung di layanan ini! Hanya mengetik REG JODOH kirim ke 9789(khusus pengguna Telkomsel, yach…) Ayo segera ambil handphone Anda dan bergabung lach!!! Sapa tahu jodoh idaman anda ada di layanan kami….^_*

    ReplyDelete
  6. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

nuffnang

 
Copyright © 2009 awek_vista's advice All rights reserved. Powered by Blogger
Blogger Template by Anshul