nuffnang

Monday, February 1, 2010

Hantu ke kacau kami semalam???

hehe...kali ni aku nak kongsi pengalaman yang aku alami pada mgu lpas dan semalam..kira ada dua la experience aku kat kolej kediaman ni..mulanya aku ada dgr brita gempar kat kolej kediaman aku ni di mana org selalu berbual mengenai makhluk halus ataupun dikelaskan sebgai hantu..aku percaya ada hantu ni coz aku byk kali dah tgk sejak aku darjah 6 lg..cian kan aku..huhu..klu dikatakan trauma tu, adalah sikit kot..yala..tipu la kan bila dia dah tgk benda tu x rasa trauma..tp aku cuba la branikan diri kan...huhuhu

            ok2..hehe...cita pasal hantu ni..mgu lepas kat asrama aku ni..asrama aku ni sebenarnya rumah tau..double-storey..hehe..mlm tu tgal aku sendiri je kat bawah..dlm kul 4 pagi kot..suma kat atas tgah berdengkur..hehe..time tu aku tgah lyn cita House..ala..cita doktor tu..best tau..dlm keasyikan aku tgk cita tu..tiba2 ada bunyi benda jatuh tau kat sebelah aku..tekejut jg la..tp bila ku pandang xda pa2 pun..aku cuba ignore je la..mgkin perasaan aku kot..tp x sampai pun 2minit..tiba2 pintu umah ku macam ditendang seseorg tau..kuat giler bunyinyer..sampai melompat aku diwatnya..aku cuba tgk dri tgkap..xda sapa2 pun..hehe..naik bulu roma aku..tp aku ttp nak hbiskan House tu..then aku nek atas tdur..hehehe...

            itu cita mgu lalu, ni cita smalam plak..kmi ada tga owg kat bawah..tgah layan Nur Kasih..hehe...jgn anggap kmi ni mat jiwang tau..kmi ttp lelaki sejati tau...best jg cita tu...time tu kul 3 pagi tau..pintu umah kmi tu terbuka..then tiba2 tertutup dgn sendirinya..kmu assume angin kot tolak pintu tu..jd kmi sambg layan cita Nur Ya Kasih..hehe..bila kmi perasan pintu tu nak tertutup tau..tiba2 pintu tu tertutup rapat dan tombol pintu tu bergerak spt kita nak tutup pintu tu...tekejut kmi di watnya..then aku pun pg cek ngan c thespian ni..coz dia pun hairan..then bila kmi cek xda ada owg pun kat luar..plik..mmg plik..

            sini aku nak mta tolong kat korg...adakah itu hantu atau pun ada owg tutup ataupun angin yang tutup?hehehe...jawab soalan ni k...daaaa

8 comments:

  1. cuba sembahyang pegi kat surau..pastu baca yasin malam jumaat..baru la ok..ini main judi,minum arak,main perempuan..mmg la kena kacau..

    ReplyDelete
  2. tak cukup dengan arak, tambah pula nusantara. cuba tukar ke dunhill.semua masalah akan selesai.

    ReplyDelete
  3. azmil:hehe..tu la psl..black mel x ajak

    hbz:hehe..aku skg promax la..hehe

    ReplyDelete
  4. Itu dipanggil hantu Tv , akan muncul bila tengok TV . Mulai hari nie jangan tengok TV DAH .

    ReplyDelete
  5. uncle rasa makhluk avatar nak contact korang tapi tak diajar cara nak bagi salam..cuber call james cameron..kota dia ada no phone depa hahahahha

    ReplyDelete
  6. mmm...xsangka pla ko nie penakut hehehe

    ReplyDelete
  7. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

nuffnang

 
Copyright © 2009 awek_vista's advice All rights reserved. Powered by Blogger
Blogger Template by Anshul