nuffnang

Friday, January 29, 2010

Aksesori = Keagungan seseorang

Emm..nak ckp apa ya?hehe..oh ya...pasal aksoseri ni...time aku kat matrik dulu...rmai org berpandangan bila dia ada hanpon mahal mesti orgnya hebat dan bergaya...bg kmu semua pandangan tu berbaloi ka?aku plik btul la...dorang selalu bertanding2 sapa yang punya hanpon lbih canggih...hehe..aku x. coz hanpon ku time tu x diiktiraf oleh SIRIM...hihii..
                tp mgkin itu pandangan masing2 kot..aku pun xdpt halang..tp susah jg la kan klu kita ni jnis yang material..susah mau hidup klu cmtu..dia x blh hidup klu dirinya xda pa2...ish2...mmg susah la klu org cmtu..
                tp yang bikin aku heran, ada jg org yg pentingkan material ni..dia xnak kwn ngan owg miskin..dia nak kwn ngan owg bduit ja...tp x sumer la..hehe..klu ada yg terasa sory la yerk...aku pun x tau dorg lihat definition kwn tu dr segi apa..dorg x tau ke dorg sendiri yg rugi?..cian dorg kan..akal pendek..hahaha....
                by the way..aku harap kwn2 aku kat blog ni xda yg mcm ni...mst berpikiran positif and matang..hehe..kan3..brula kita dpt saling bantu membantu tanpa knal erti pangkat dan darjat..cewah...hehe...k lalalala

4 comments:

  1. yup2...xde...aku hp pun x pakai....x penting....

    ReplyDelete
  2. hanpon? pets ya?

    erk.aku memilih. pilih yang berdada besar.

    ReplyDelete
  3. humm humm.. its good one... thanks...

    ReplyDelete
  4. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

nuffnang

 
Copyright © 2009 awek_vista's advice All rights reserved. Powered by Blogger
Blogger Template by Anshul