nuffnang

Wednesday, February 17, 2010

pukul budak...patut ka?

hai suma...wah kali ni otak ku berfungsi sdkit coz dpt pikir entry baru dlm masa yg terdkat...hehe...oh ya...aku ni ada byk buah tau...buah cempadak,buah nangka,buah durian,,,emmm apa lg ya..aku lupa plak...hehehe..tp bkn buah tu yg aku nak cita..tp buah tuttttt....eh..jgn pikir bkn2..ank buah la..@ anak saudara..

   Kadang2 kan..geram jg aku tgk anak buah aku ni..yala..ikut ska ati adik mak dia ja(eh..itu mcm aku tu)..hehe...wat benda tanpa pikir apa2...yg dia tau asal dia dpt jak...hehe..tp mmg cmtula kot zaman kanak2 kita kan.. x pernah pun pkir..maklum la...masih budak2...heheehe..


   Tp itu xpa...kan dorg masi bdak lg...tp aku nak nasihat ckit ni...x kisah anak sapa..anak saudara ka...anak kambing ka..anak dara ke..(eh..apa yg aku merepek ni?)..di harap kmu sumer mst la lemah lembut...yala..jadi contoh la katakan..klu u all sumer asik marah je..mst bdk2 kecil mcm aku ni berfikir..oh cmtu rpnya tugas owg besar..mst marah owg kecik...hehehe..so klu xnak dorg jd cmtu...be a man ok...hehe...tunjukkan teladan yg sepatutnya..klu xtau maksud teladan..cri la kamus..atau search kat blog aku ni..kat atas skali taip google then teladan..hehehe..k laaa...daaaaaa

4 comments:

  1. salam dari pak dogol..

    sebenarnya perangai budak2 tu memberi pengajaran dan peringatan kepada kita..

    tapi biasalah Cydane..

    penyampaiannya dalam gaya yg amat 'menggembirakan' hati..

    muahaha!

    ReplyDelete
  2. hehehe...cayala pak dogol..mgkin awk dah ada experience kot ttg bnda2 ni kan..hehe

    ReplyDelete
  3. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

nuffnang

 
Copyright © 2009 awek_vista's advice All rights reserved. Powered by Blogger
Blogger Template by Anshul