nuffnang

Friday, December 25, 2009

apa kata hati???

hehehe...hai sumer...hehe..hari ni aku nak ckp sesuatu..tp entah apa..bdasarkan tajuk aku tu...suka ati akula nak ckp apa kan..hehehe...kat cni aku nak kongsi ckit..nak bg nasihat ckit..maklum la..aku kan awek_vista's advice..hehehe..

      baru2 ni aku ada round2 kat kl..and aku pg times square ngan akak aku..hehe...jln2 la katakan..lgpun akak aku yg blanja..tu la psl aku ikut..hehehe..kmi pun jln2 ke sana ke mari...smpai la tempat roller coaster kat times square tu...best jg la nek benda tu..smpai aku ni control macho pun jd trauma bila dah nek bnda tu..hehe..jgn kutuk k..

      hehe..ok2..kita dah lari dr tajuk dah ni...sbnarnya ada sesuatu aku telah lihat kat times square tu..time tu aku kat tgkat lima..sambil tgk2 roller coaster tu..dan aku tgk atas la..sj nak tgk..then aku terlihat kapel cina tgah bpluk2..hehe..bkn bpluk2 tu yg aku nak ckp..coz dorg kan owg cina..pkara biasa la tu..apa yg aku nak ckp cni ialah aku terlihat under**ar awek cina tu..hehe..scara x sngaja tau...rezeki jgn di tolak la katakan...hehe..

      tp cian kan pompuan tu..mst ramai lg lelaki2 miang tgk benda dia tu..hehe(termasukla aku..HAHAHAHAHA)..jd cni aku nak nasihat kat gurls kat malaysia ni..jgn la pkai skirt ketat2 tu..cian bf kmu tu..huhuhu...kan ada lg pakaian yg lbih elok..btul x?igat!!jgn jd mangsa pandangan lelaki..hehe...daaaaaaa

                    (sja nak bg tyg kasut mahal I ni..hehehe)

3 comments:

  1. untungla weh nmpk spender...tp superman tu ok je weh org nmpk spender dia...tk baik kn...? muahaha... jgn mare weh...gurau jer

    ReplyDelete
  2. awek pakai kasut laki la plak...awek vusta,awek seven xde ker?

    ReplyDelete
  3. nseb baek ira xpkai skirt..haha~

    ReplyDelete

nuffnang

 
Copyright © 2009 awek_vista's advice All rights reserved. Powered by Blogger
Blogger Template by Anshul